top of page

Spännande nyhet - Vi presenterar vårt nya bolag!

Idag kan vi stolt presentera vårt nya dotterbolag ''CFO Ekonomisk Förvaltning AB'' dock systerbolag till CFO EkonomiKonsult AB och som startades under hösten 2018 med verksamhet som dras igång nu från och med 2019.

Vi (Nadir Mizi och Robin Bergman) har genom åren jobbat mycket med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag och har hunnit med att skapa goda kunskaper och nätverk inom området. Utöver fastighetsredovisningen, bokslut, deklarationer och rådgivning har vi även varit inblandade i fastighetsförsäljningar och omstruktureringar tillsammans med skatte/bolagsjurister och biträde med till ex upprättande av proformor, tillträdesbokslut och övriga underlag såsom jämkningshandlingar mm

För att kunna utöka vårt erbjudande inom fastighetsbranschen så ha vi nu startat CFO Ekonomisk Förvaltning AB och som kommer att sköta allt inom fastighetsredovisning, bokslut, rådgivning mm åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Bolagets affärsidé är att erbjuda våra kunder ett komplett redovisningspaket som är enkelt och prisvärt, samtidigt som det gör våra kunders lednings- och styrelseuppdrag mindre betungande och mer effektivt.

Sitter du i styrelsen i bostadsrättsförening eller äger du en fastighet via aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag och vill veta mer om oss eller om hur vi kan hjälpa dig/er så tveka inte att kontakta oss för ett telefonsamtal eller möte.

Vi ser framemot ett ytterligare lyckat bolag!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.cfoekonomiskforvaltning.se/

Med vänliga hälsningar

Nadir och Robin

CFO Ekonomisk Förvaltning AB


Comments


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page