top of page

Våra tjänster

Våra tjänster är bland de viktigaste ett företag eller en organisation behöver ha. Vi verkar i en tid där ekonomitjänster blir allt mer lika varandra och då blir andra aspekter, så som att arbeta nära kunderna och bygga förtroende och trygghet, att skapa rätt bolagstruktur och bistå med kvalificerad rådgivning för att fatta rätt beslut, allt viktigare för oss. Vilket även är vår vision.

 

                                                                     Det löner sig att anlita oss, vi tar hand om dig och ditt företag!

Redovisning

Genom vårt digitala arbetssätt och moderna verktyg hjälper vi er så att ni

som företag får ut rätt information i realtid.

Hos oss får ni hjälp med samtliga steg i redovisningsprocessen. Dessutom får ni en personlig redovisningskonsult som hjälper er med alla frågor som rör ert företags redovisning.

Löneadministration

Låt oss förenkla din lönehantering.

Det är lika viktigt att rätt lön i rätt tid utbetalas både för dig som arbetsgivare som för de anställda.

 

Vi hjälper dig med allt kring din löneadministration. 

Analys & Rådgivning

Att ta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Vi vill vara ditt bollplank. Vi har erfarenhet från kunder i vitt skilda branscher, i olika storlekar och faser i företagets utveckling.

Årsavslut

När ditt räkenskapsår är slut och alla löpande affärshändelser har bokförts är det dags att avsluta årets bokföring. Det kan göras genom att sammanställa ett årsbokslut, upprätta en årsredovisning eller koncernredovisning och upprätta inkomstdeklarationer. Vi går igenom året med er och kommunicerar dom till er så som ni önskar. 

Skatt

Det finns mycket du kan göra och vara uppmärksam på i vardagen

och med vår hjälp styr mot ökad lönsamhet för dig och din affär.  

 

Vi är väl uppdaterade i aktuella skatteregler och utgår från både ditt personliga- och ditt företags behov. Vi erbjuder en proaktiv skatterådgivning och vägledning för att hjälpa dig i ditt företags utveckling mot lönsamhet. 

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig? fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page