top of page

CFO EkonomiKonsult AB firar ett år i augusti!

✨✨ CFO EkonomiKonsult AB firar ett år i augusti! ✨✨ För ett år sedan startade vi CFO EkonomiKonsult AB. En komplett redovisningsbyrå som satsar på kvalitén, kunskap och personlig service. Nu konstatera vi att vårt huvudmål med vår redovisningsbyrå har uppfyllts. Målet med att bygga och etablera en redovisningsbyrå som fungerar som en ekonomiavdelning på distans för små och medelstora företag. Ett mål som kräver kunskap, tillgänglighet och anpassade och moderna systemlösningar. Första året har varit ett kul och roligt år och vi fortsätter med att ha kul på jobbet.

Sedan start har vi skapat flera intressanta och givande samarbeten med flera företag och personer som arbetar inom Juridik, IT, restaurangbranschen, byggbranschen, fastighetsbranschen, media, detaljhandel m.m och i olika företagsformer såsom aktiebolag, enskild näringsidkare, handelsbolag, bostadsrättsföreningar, ekonomiska föreningar m.m

Målet för nästkommande år är att fortsätta utveckla och modernisera vår redovisningsbyrå ännu mer, skapa fler intressanta samarbeten samt blir fler konsulter. Stort tack till alla er kunder, leverantörer och samarbetspartner som trott på oss!

Du som behöver vår hjälp, tveka inte att kontakta oss på:

Med vänliga hälsningar,

Nadir och Robin på CFO EkonomiKonsult AB


Comments


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page